17:10

Lohärads IF

Referat: Sunnersta AIF Svart - Lohärads IF

Match mot välbekanta Sunnersta och vi börjar katastrofalt dåligt.
Sunnersta har ett friläge som dom lyckligtvis missar och direkt efter så kommer dom fria igen men som tur är så passar den killen framåt till en annan kille så det blir offside. Där ska vi vara glada för Sunnersta förtjänade ledning i det ögonblicket.
Sunnersta spelar moget/halvfult med mycket armar som dom använder lite väl mycket, något som vi påtalar för den lite blyge domaren. Detta irriterar vissa Sunnersta spelare lite grann men dom slutar med det efter tillsägelsen.
Max (såklart) bryter igenom och gör 1-0 ur dålig vinkel, detta ger en boost och vi är en hårsmån från att göra 2-0 men vi leder i varje fall med 1-0 i halvtid.
Vi börjar hyfsat i andra halvlek och Mohammed spelar bättre än någonsin och Timmy tar tag i bollen mer och mer vilket slutar med ett underbart 2-0 mål.
Vi har ytterligare några chanser att göra 3-0 men sen tar Sunnersta över och sista 10 minuter blir en pärs, Sunnersta får en straff och hade matchen varit lite längre så vete tusan om det blivit seger eftersom matchens lirare nr 31 i sunnersta hade mer och mer uppvisning, en av de bästa 99:or jag någonsin sett. Nr 11 och 28 var också jättebra den senare hade dock lite för mycket munspel som gjorde att han tappade lite av sitt fina spel som kunde inneburit en kvittering för dom.
I Lohärad gör Zacke Laprasit ett fantastiskt arbete, stort beröm till Hampus och Johan som båda hade som uppgift att plocka ner Super 31:an .